Om oss

Se min kjole er et bittelite kjolemerke drevet av meg, Helga Solbakken, siden 2001. Se min kjole Salong finner du i Tønsberg (Storgata 41, i bakgården) Kjoler og andre plagg designes og produseres i få eksemplarer. Det vektlegges å lage former som får fram det beste i deg, og farge og mønsterbruken spenner fra rolig sort til glade kontraster!

I 8år har jeg samarbeidet med en familiebedrift i Rajasthan, India, om produksjonen. Jeg er selv tilstede når protoyper utarbeides på mine tegninger og mål. I mange år var hvert plagg redesignet av brukte tekstiler, og for ca. 10 år siden fikk jeg midler fra Innovasjon Norge for å se på muligheter for en ren Fairtrade produksjon. Bedriften jeg jobber med ville ha oppfylt kravene til Fairtrade sertifisering, men har ikke startet den lange prosessen for å bli godkjent. I 2020 hadde jeg med en liten gruppe Se min kjole kunder til India, der vi bl.a. besøkte fabrikken "min" Det håper jeg å kunne gjøre igjen!

Se min kjoles plagg har alltid en idé, eller en historie bak. Håper du finner deg et plagg som kan være med på å skape nye historier med deg!